Om os

Støtteforeningen #11påryggen

Støtteforeningen #11påryggen blev stiftet i efteråret 2022. Vi støtter Børn & Unge-afdelingen på Aarhus Universitetshospital, så børn og unge får den bedst mulige behandling, pleje, trivsel og rehabilitering. Gennem medlemskaber, donationer og fundraising ønsker vi at rejse midler, som kan understøtte afdelingen i at realisere deres ambitioner, gode idéer og akutte behov. 

Hvorfor hedder vi #11påryggen? 

“Michael Falchs sang “Kære Vorherre (En Fodboldbøn)” har altid haft en betydning for vores familie, men i 2020 fik den en helt ny betydning. Vores datter Frida fik leukæmi – blot 8 måneder gammel – og hun gennemførte en lang og hård behandling på Børn & Unge afdelingen. Sangen blev der en fast del af playlisten på de mange køreture mellem Horsens og Skejby. For mig handler sangen om alle de drømme, som børn og deres forældre har for deres fremtid. Nogle drømme som for alvor kommer i spil, når ens barn pludselig bliver alvorligt syg. Det gør forfærdelig ondt, at de drømme pludselig er i fare, men det bliver også de drømme, der gør, at man kæmper videre. Vores Frida blev rask igen takket være Børn & Unge afdelingen, og det var der i 2020, at de første spirende tanker om en støtteforening og navnet #11påryggen kom til. Med Støtteforeningen #11påryggen ønsker jeg at bakke op om afdelingen og gøre en forskel for de mange børn og deres familier, der i kortere eller længere perioder af deres liv er indlagte på Aarhus Universitetshospital.” 

Anne Fjelsted Rasmussen – Stifter af #11påryggen

VI ER FANS AF GENNEMSIGTIGHED

BESTYRELSEN

Vi er en forening med en bestyrelse bestående af 9 personer. Vi kommer med forskellige baggrunde og kompetencer, men vi har dét til fælles, at vi ønsker at gøre en forskel for de børn og unge, der bliver indlagt på Aarhus Universitetshospital i enten kortere eller længere perioder af deres liv. 

Anne Fjelsted Rasmussen

 Formand

Michael Plagborg Ravn

 Næstformand

Gitte Filtenborg Christiansen

 Kasserer

Anders Ulfkjær Duelund

 Bestyrelsesmedlem

Mikkel Fenneberg

Bestyrelsesmedlem

Dennis Rohde Ladegaard

Bestyrelsesmedlem

Jytte Kammersgaard Müller

 Bestyrelsesmedlem

Marianne Horsager

 Bestyrelsesmedlem

Klaus Birkelund Johansen

Bestyrelsesmedlem

Scroll to top