Støt #11påryggen

NÅR DU STØTTER OS
ER DU MED TIL AT:

Realisere ønsker og drømme for Børn & Unge afdelingen på Aarhus Universitetshospital, så børn og unge får den bedst mulige behandling, pleje, trivsel og rehabilitering.

HVEM ER VI?

Støtteforeningen #11påryggen blev stiftet i efteråret 2022. Vi støtter Børn & Unge afdelingen på Aarhus Universitetshospital, så børn og unge får den bedst mulige behandling, pleje, trivsel og rehabilitering. Gennem medlemskaber, donationer og fundraising ønsker vi at rejse midler, som kan understøtte afdelingen i at realisere deres ambitioner, gode idéer og akutte behov. 

Vores historie

#11PÅRYGGEN BLEV STIFTET AF FRIDA’S MOR

I 2020 fik Annes datter Frida leukæmi – blot 8 måneder gammel – og hun gennemførte en lang og hård behandling på Aarhus Universitetshospital. Frida blev rask igen takket være Børn & Unge afdelingen, og det var der i 2020, at de første spirende tanker om en støtteforening kom til. 2 år senere stiftede Anne støtteforeningen #11påryggen, der i dag både bringer donationer og kontingent-kroner videre til at realisere konkrete projekter for Børn & Unge afdelingen.

Gør en forskel

HJÆLP OS MED AT HJÆLPE

Vi ved, at vores arbejde gør en kæmpe forskel for børnene og deres familier.

Hvad koster et medlemskab?

Privatperson: 100 kr. om året 
Husstand:  250 kr. om året

Du betaler med MobilePay en gang årligt.

OM SAMARBEJDET MED BØRN & UNGE

Støtteforeningen #11påryggen arbejder tæt sammen med Børn & Unge afdelingen på Aarhus Universitetshospital. Vi er en selvstændig forening med tætte bånd til Aarhus Universitetshospital. 

Afdelingen og de tilknyttede medarbejdere yder hver dag en enestående indsats og leverer behandling og omsorg af højeste kvalitet med patienten i centrum. 

Børn & Unge afdelingen dækker mere end 15 specialer og har årligt 26.000 sengedage, 90.000 ambulante besøg og mere end 5000 operationer for patienter mellem 0-17 år. 

De børn og unge, der bliver indlagte på afdelingen, kan fejle mange forskellige ting, og det er ikke muligt at beskrive det hele her på skrift, men det kan fx være knoglebrud, infektioner, bindevævssygdomme, for tidligt fødte børn, kræftsygdomme eller lungesygdomme. Uanset diagnose eller sygdom så bliver patienterne mødt med højt specialiseret diagnosticering, behandling, pleje og rehabilitering. 

Donationer

HVIS DU VIL GI’ LIDT MERE

Vi tager løbende imod donationer og sponsorater – alle størrelser og former kan gøre en forskel for Børn & Unge afdelingen på AUH. 

Du kan donere penge til foreningen enten via et fast årligt beløb eller et engangsbeløb.

Scroll to top