Nyheder

7 spritnye cirkusvogne til Børn og Unge

I går fik vi overdraget syv cirkusvogne til Børn og Unge-afsnittene på AUH. Og dét havde vi glædet os til. Tak for en dejlig eftermiddag!

Fotos: Tonny Foghmar, AUH

Det kan være traumatisk for børn at komme på hospitalet. En af de vigtigste opgaver som børnesygeplejerske er at støtte barnet i det, der er svært – for eksempel under procedurer, der kan være forbundet med angst og smerter. Cirkusvognene er en slags værktøjgskasse for børnesygeplejersken med afledningslegetøj til forskellige aldersgrupper, der gør at proceduren opleves mindre ‘farlig’.

Cirkusvognene er opstået på ønske og ide fra sygeplejerskene selv, og vi er så glade og stolte over, at vi har kunnet opfylde ønsket om at alle Børn og Unge-afsnit får cirkusvogne med ens indhold. Vognene er produceret af Easyfair og fyldt op af Legeakademiet.dk – tak for samarbejdet!

Vognene er finansieret ved hjælp af tre donationer. En stor TAK skal lyde til Antons forældre Jesper og Helle, Grundfos Foundation – PDJF og Edith & Godtfredsen Kirk Christiansens Fond for jeres bidrag til, at dette projekt er lykkes.

Scroll to top